El Principat d'Andorra és un petit país gran en serveis.

Andorra

El marc fiscal d’Andorra és dels més competitius d’Europa.

La tributació màxima d'Impost de Societats, IRPF o IRNR és d'un 10% i l'impost general indirecte màxim és del 4,5%.

A més, tenim convenis de doble imposició amb diversos països, com Espanya, França, Portugal, Luxemburg, Liechtenstein, Emirats Àrabs, Malta i Xipre. D'altra banda, s'està negociant també un acord d'associació amb la Unió Europea, que permetrà a Andorra tenir accés al mercat intern europeu.

Des de l'any 2012 no hi ha restriccions a la inversió estrangera, i pot constituir societats participades íntegrament per persones físiques o jurídiques estrangeres i administrades també per persones no residents. En aquests últims anys les inversions estrangeres s'han incrementat més d'un 250%.

L'atractiu d'Andorra ha arribat fins esportistes professionals, que han descobert a Andorra un país idoni en què viure, no només per la seva seguretat, tranquil·litat, qualitat de vida i fiscalitat moderada, sinó també pels beneficis de l'entrenament en altitud. Darrerament també han estat molts els professionals d'Internet i les noves tecnologies que han escollit Andorra com el seu país de residència des del qual exercir la seva professió i canalitzar les seves inversions.